DIERENVRIEND

Dat is hoe je mij in één woord zou kunnen omschrijven. Al sinds ik mij kan herinneren hebben dieren een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Veel liefde werd er aan onze honden en katten gegeven, er werd een geitje gered van de slacht die vervolgens in onze achtertuin opgroeide en voor de konijnen werd een heel groot hok gebouwd, dat ik van (iets te veel) stro voorzag.

 

Ook het tekenen is iets wat er bij ons thuis met de paplepel is ingegoten. Vroeger zaten we als gezin aan tafel, allemaal met een vel papier voor ons en de potloden verspreid over het tafelblad.

 

Ik besloot deze twee factoren te combineren en dierportretten te gaan tekenen. En hoe mooi ik het vind dat mensen vrolijk of ontroerd worden bij het zien van hun huisdier op papier kan ik niet omschrijven. Ik teken met enorm veel plezier en een mooiere hobby dan AM animaldrawings kan ik niet bedenken!

Liefs

ANNEKE VAN DER MOLEN

PRIJZEN EN AFMETINGEN

Deze prijzen kunnen de komende tijd stijgen

1 DIER 2 DIEREN 3 DIEREN

18x24 cm  €80          

24x30 cm  €130         €180

30x40 cm  €180         €230        €280

50x70 cm  €280         €330         €380

GOED DOEL

Wist je dat ik met mijn tekeningen een goed doel steun? Op dit moment is dat de dierenbescherming. Zij zetten zich in voor mishandelde, verwaarloosde en gedumpte dieren. En jij kan ook meehelpen! Of je nou een tekening in opdracht, een origineel werk, of producten met prints koopt, ik doneer 10% van mijn opbrengsten aan dieren in nood. Wil je een extra donatie doen? Ik heb een donatiepagina op de website van de dierenbescherming waar ik momenteel ook donaties inzamel! Klik op het logo hiernaast om daar ook een donatie op te plaatsen.

Bedrag opgehaald dankzij verkoop tekeningen

Bedrag opgehaald dankzij actieplatform

Totaal gedoneerd

€165

€275

€440

WERKWIJZE AM ANIMALDRAWINGS

Ik maak potloodtekeningen in opdracht, waarbij ik aan de hand van een foto van jouw dier een zo realistisch mogelijk portret lever. Ik streef ernaar het karakter van het dier zo goed mogelijk op papier te krijgen. Dit is een tijdrovend proces en vereist de allerbeste materialen, om het dier zo realistisch mogelijk te tekenen. Om deze reden vraag ik daarom altijd een vooruitbetaling van 25%

Ik gebruik kleurpotloden van het merk Faber Castell, type Polychromos. Deze potloden zijn gemaakt op olie-basis, waardoor veel lagen opgebouwd kunnen worden.

Het papier waar ik op teken, is van PastelMat. Dit is stevig, zuurvrij papier, dat verouderingsbestendig is. Voor het portret van jouw dier is er een keuze uit verschillende kleuren. 

© 2020 AM Animal drawings

  • Instagram - White Circle