DIERENVRIEND

Dat is hoe je mij in één woord zou kunnen omschrijven. Al sinds ik mij kan herinneren hebben dieren een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Veel liefde werd er aan onze honden en katten gegeven, er werd een geitje gered van de slacht die vervolgens in onze achtertuin opgroeide en voor de konijnen werd een heel groot hok gebouwd, dat ik van (iets te veel) stro voorzag.

 

Ook het tekenen is iets wat er bij ons thuis met de paplepel is ingegoten. Vroeger zaten we als gezin aan tafel, allemaal met een vel papier voor ons en de potloden verspreid over het tafelblad.

 

Ik besloot deze twee factoren te combineren en dierportretten te gaan tekenen. En hoe mooi ik het vind dat mensen vrolijk of ontroerd worden bij het zien van hun huisdier op papier kan ik niet omschrijven. Ik teken met enorm veel plezier en een mooiere hobby dan AM animaldrawings kan ik niet bedenken!

Liefs

ANNEKE VAN DER MOLEN

PRIJZEN EN AFMETINGEN

Deze prijzen kunnen de komende tijd stijgen

1 DIER 2 DIEREN 3 DIEREN

18x24 cm  €90          

24x30 cm  €140         €190

30x40 cm  €190         €240        €290

50x70 cm  €290         €340         €390

Wil je een portret inclusief getekende achtergrond? Klik dan hier

20191209_162209-01-01.jpeg

GOED DOEL

Wist je dat ik met mijn tekeningen een goed doel steun? Op dit moment is dat dierenopvang Lamana van Sofie Senden. Zij zet zich in voor mishandelde, verwaarloosde en gedumpte dieren. Van een geitje dat geslacht moest worden vanwege een overbeet, tot een verwaarloosd varkentje en van een ezeltje met de ziekte van Lyme tot een schaapje met misvormde pootjes, Sofie zorgt voor ze. Deze dieren wonen allemaal bij haar thuis in de opvang en blijven daar hun hele leven wonen. Het geld is niet alleen nodig voor voeding en verzorging, maar ook voor medicatie en de vele dierenartsenbezoeken die plaatsvinden. En jij kan ook meehelpen! Of je nou een tekening in opdracht, een origineel werk, of producten met prints koopt, ik doneer 10% van mijn opbrengsten aan de opvang. 

www.sofiesenden.be

Het getekende geitje is Kobi, een bewoner van de opvang en model van enkele kaartjes

HUIDIGE ACTIE

€477

€356

VORIGE ACTIES

€477

TOTAAL GEDONEERD AAN GOEDE DOELEN 

€833

Logo-black-horizontal.png

€477

Polish_20200326_200735221.png

WERKWIJZE AM ANIMALDRAWINGS

Ik maak potloodtekeningen in opdracht, waarbij ik aan de hand van een foto van jouw dier een zo realistisch mogelijk portret lever. Ik streef ernaar het karakter van het dier zo goed mogelijk op papier te krijgen. Dit is een tijdrovend proces en vereist de allerbeste materialen, om het dier zo realistisch mogelijk te tekenen. Om deze reden vraag ik daarom altijd een vooruitbetaling van 25%

Ik gebruik kleurpotloden van het merk Faber Castell, type Polychromos. Deze potloden zijn gemaakt op olie-basis, waardoor veel lagen opgebouwd kunnen worden.

Het papier waar ik op teken, is van PastelMat. Dit is stevig, zuurvrij papier, dat verouderingsbestendig is. Voor het portret van jouw dier is er een keuze uit verschillende kleuren.