v

Momenteel zijn er veel aanvragen voor tekeningen in opdracht. Ik werk daarom met een lijst, waarbij de eerstvolgende beschikbare datum 15 februari 2022 is. Tot die tijd zit ik dus helaas vol! Houd hier rekening mee als je een tekening wilt bestellen. Bedankt voor je begrip!

Template tekening bestellen.jpg

Koptekst 1

EEN TEKENING BESTELLEN

Bedankt voor je interesse in een gepersonaliseerde tekening van jouw huisdier! Ik streef ernaar elk haartje tot in detail op papier te krijgen en het karakter van je huisdier zo goed mogelijk vast te leggen. Zo maak ik dierportretten op maat!

 

Stuur me een e-mail met de punten die hieronder afgebeeld zijn. Kijk bij informatie voor de prijzen en overige details. Zo kun je bijvoorbeeld ook een andere kleur papier kiezen of besluiten je tekening ingelijst te ontvangen. Mail je voorkeuren naar:

 

amanimaldrawings@hotmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IK HEB JE GEMAILD! HOE NU VERDER?
 

- Ik stuur je zo snel mogelijk een mail terug met een offerte. Hierin staan alle details, zoals het eindbedrag en je voorkeuren.

- Zodra je akkoord gaat met het eindbedrag, zal ik een betaalverzoek sturen, waarbij  25% vooruitbetaald dient te worden. 

- Zodra ik begonnen ben aan het tekenproces, houd ik je op de hoogte met foto's. Pas als je tevreden bent, plaats ik deze op social media (mits je hiermee akkoord bent gegaan natuurlijk). 

- Pas als je helemaal tevreden bent, betaal je de rest van het bedrag.
- Van het totaalbedrag van de tekening (dus niet een eventuele lijst of passe partout, wordt 10% gedoneerd aan een
goed doel!

Mail mij een foto van je huisdier en

kies het deel dat getekend moet worden.

Geef aan op welke kleur papier je huisdier getekend moet worden en kies het formaat van de tekening

Geef aan of je een passe-partout en / of lijst om je tekening wilt.

Laat weten of de tekening gedeeld mag worden op social media

  • Instagram
20191209_162209-01-01.jpeg