RIEMIE

De tekening is nog mooier dan de foto die als onderlegger is gemaakt. Je ziet niet alleen de liefde waarmee de tekening is gemaakt, maar ook het karakter van jouw huisdier in de tekening terug. Je kunt zien dat het echt jouw huisdier is!

SANNE

Anneke houdt je op de hoogte van de vorderingen en vraagt regelmatig om kritisch mee te kijken. Het kritisch kijken was in mijn geval alleen maar ''wauw'' en ''fantastisch'' omdat ze mijn hond écht op papier toverde. Annekes manier van communiceren heb ik als prettig ervaren.

LOES

Voor mijn verjaardag kreeg ik een tekening van onze hondjes Cindy en Rodé getekend door Anneke. Zo onbeschrijfelijk mooi, gedetailleerd en echt zoals ze zijn. Ben er ongelofelijk blij mee! Ik raad eenieder aan die zijn / haar huisdier wil laten tekenen dit door Anneke te laten doen. Een echte topper!

TAMARA

Bedankt voor de prachtige tekening die precies de blik en het karakter vangt van onze lieve Wollie!

DORIEN BANGA

De service is allereerst super, Anneke is erg geïnteresseerd in het dier dat ze tekent en vraagt hier heel belangstellend naar. Dit maakt het erg persoonlijk! Daarnaast is de tekening zelf onbeschrijfelijk, het lijkt levensecht en ze weet de blik in de ogen geweldig neer te zetten. Het is niet zomaar een tekening van toevallig hetzelfde ras als van jouw huisdier. Nee, het is écht jouw huisdier wat je ziet! Helemaal geweldig!

WIEKE

Wat een prachtige tekeningen, zo fijn en gedetailleerd. Je pakt precies die blik in de ogen die kenmerkend is voor het dier. Goede service en betaalbare prijzen.

JILDOU VISSER

In 1 woord: fantastisch! Anneke is echt een talent! Je kunt zien dat ze echt passie heeft voor dieren en tekenen! Tijdens het tekenproces houdt ze je goed op de hoogte. Ook vraagt ze naar feedback, moet er iets anders? Geen probleem! Kortom tevreden met de service en de prachtige tekening van onze hond Fieke. De 2e bestelling is al geplaatst!

ALYSSA

Wat een talent! Ter nagedachtenis aan de kat van een familielid heb ik besloten om bij Anneke een tekening te laten maken. Deze is nóg mooier dan verwacht en lijkt sprekend! Het contact met Anneke verliep erg prettig en duidelijk. Ik zou zeker weer gebruik maken van haar diensten!

WIETSKE

Onze hond Teatske heeft een prachtig karakter die Anneke voortreffelijk overgebracht heeft op papier. Heel erg bedankt!

ROSHANI VAN DER MEER

dit prachtige portret van Tony is net echt. Zo blijft hij mede altijd in onze herinnering.

KLAAS

De prachtige tekening die ik van Castor voor mijn verjaardag kreeg was echt ECHT!! Zoals hij je aankijkt op de tekening is precies hoe hij is, geweldig gedaan!

JESSE

De tekening die Anneke heeft gemaakt van Loena is echt supermooi! Daarnaast was het heel fijn dat Anneke alles zo duidelijk communiceerde. Zelf ga ik de service zeker aan andere aanraden :)

PIETSJE ANNEMA

Anneke kan ontzettend mooi tekenen en sluit goed aan bij de wensen van een klant. Anneke is hierin erg transparant en flexibel. Ze geeft als de helft van de tekening klaar is, de klant inzicht over het proces en de vorderingen. De klant heeft inspraak en dit totdat de klant tevreden is met het uiteindelijke eindproduct.

FAM. DOUW

Anneke maakt levensechte tekeningen van dieren, waarin je de vacht bijna kunt voelen! Ze heeft de lieve blik van ons hondje Teske echt weten te vangen. We kregen de tekening prachtig verpakt thuis! Top service.

ANNEKE EN JOOP

Helemaal geweldig! Precies haar uitdrukking getroffen!

FAM. GROEN

Ze heeft bij de tekening van onze bejaarde hond Kyra alle details haarfijn getekend. Elke hond heeft zijn uiterlijke kenmerken en die heeft ze geweldig vastgelegd. Zo blij met het resultaat.

HISKE

Nog steeds ontzettend blij met de tekeningen die AM animaldrawings heeft gemaakt! Anneke heeft 2 van mijn Ijslandse paarden getekend. Één van die paarden is helaas overleden, dit was erg verdrietig en de tekening is een dierbare herinnering. De service was super en erg professioneel! We hebben meermaals contact gehad over de tekeningen en zelfs de kleinste dingetjes wou ze nog voor mij aanpassen. Hierdoor is de tekening precies geworden als ik wou.

WILMA STRUIKSMA

Heel erg blij met de supermooie tekening van onze hond Semma. Heel knap gedaan!

MARIJKE

Inmiddels heeft Anneke al 3 dieren van mij getekend. Milo de Cocker Spaniel en mijn 2 hangoor konijnen en ze zijn echt prachtig geworden!! Echt wat een talent! Zeker een aanrader om je huisdier vast te laten leggen door Anneke!

ELISE

Anneke heeft alle 4 mijn honden getekend. Kreeg geregeld updates over de vorderingen. Verliep allemaal erg prettig. Vandaag de tekeningen ontvangen. Zo mooi. Geweldig.

© 2020 AM Animal drawings

  • Instagram - White Circle